Središče za zagovorništvo
in informiranje o pravicah
otrok in mladostnikov

PRIDRUŽI SE

O ZIPOM

 

ČLANICE

 

 AKTIVNOSTI

Aktualno

 
 
 
SPREJETO EVROPSKO JAMSTVO ZA OTROKE
17.06.2021
Ponedeljek, 14. junij 2021, je bil zgodovinski dan za otrokove pravice v Evropski uniji. V evropski pravni red je bilo sprejeto Evropsko jamstvo za otroke. To je pravni okvir, ki zagotavlja osnovne pravice in standarde za ranljive skupine...
 
 
 
24. marec 2021 - pomemben dan za otrokove pravice
26.03.2021
V sredo, 24. marca 2021, so bili objavljeni zelo pomembni dokumenti s področja otrokovih pravic s strani Evropske unije ter Organizacije Združenih narodov.
 
 
 
VLOGA VSEBINSKIH MREŽ NVO PRI TRAJNOSTNEMU UPRAVLJANJU DRŽAVE SLOVENIJE
26.01.2021
Vsebinske mreže nevladnih organizacij si prizadevamo za čezsektorsko zagovorništvo, ki bo pripomoglo k večji skladnosti (trajnosti) in boljši izvršni zmogljivosti (izvedljivosti) javnih politik.
 
 
 
FACEBOOK PRENEHAL Z UPORABO NEKATERIH ORODIJ ZA PREPOZNAVANJE ZLORAB
24.12.2020
Pred 21. decembrom so številni akterji na mednarodni ravni, vključno s prijavno točko Spletno oko in Središčem ZIPOM, opozarjali na problematično ureditev na področju avtomatiziranih sistemov za prepoznavo spolnih zlorab otrok, ki...
 
 
 
KORONAVIRUS, PREDSTAVLJEN NA OTROKU PRIJAZEN NAČIN
23.12.2020
Zveza prijateljev mladine Slovenije je v sodelovanju s Središčem ZIPOM pripravila otrokom prijazno gradivo o koronavirusu.
 
 
Središče ZIPOM
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

01/ 239 67 25

PRIJAVA NA E-NOVICE

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.