Središče za zagovorništvo
in informiranje o pravicah
otrok in mladostnikov

PRIDRUŽI SE

O ZIPOM

 

ČLANICE

 

 AKTIVNOSTI

Združenje za moč svoje programe pomoči sedaj izvaja še v Mariboru

13.07.2020

Sporočamo, da je Združenje za MOČ v juniju začelo izvajati svoje dejavnosti tudi v Mariboru. V njihovi novi svetovalnici je uporabnicam in uporabnikom na voljo osebno psihosocialno svetovanje in zagovorništvo.

Storitve so namenjene mladostnikom in odraslim osebam z izkušnjo spolnega nasilja, kakor tudi staršem otrok in zaupnim osebam, ki želijo pomagati otroku, mladostniku ali odrasli osebi. Psihosocialno svetovanje pri soočanju s posledicami spolnega nasilja je možno po telefonu, online in v obliki osebnih svetovanj. V bližnji prihodnosti predvidevamo tudi odprtje skupine za samopomoč. Vse njihove storitve so brezplačne.
 
Njihova svetovalnica se nahaja v samem centru mesta na naslovu Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6 v IV. nadstropju poslovne stavbe. Za vse nadaljnje informacije in možen termin srečanja so na voljo na telefonski številki 041 276 434 ali preko elektronskega naslova info@zamoc.si. Prav tako vam je na voljo dežurni telefon 041 204 949, ki deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu.
 
Informacijo vam posredujemo v vednost in z namenom morebitne vključitve vaših uporabnic/kov, ki se srečujejo s stiskami in posledicami spolnega nasilja.

 
Središče ZIPOM
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

01/ 239 67 25

PRIJAVA NA E-NOVICE

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.