Središče za zagovorništvo
in informiranje o pravicah
otrok in mladostnikov

PRIDRUŽI SE

O ZIPOM

 

ČLANICE

 

 AKTIVNOSTI

NOVOSTI NA SPLETNI STRANI ZIPOM

20.09.2019

Prišla je jesen in z njo potreba po prevetritvi spletne strani ZIPOM-a.
Prva novost je sprememba v sistemu pošiljanja e-novičk. Sedaj bomo novičke sproti objavljali na spletni strani, najmanj enkrat mesečno pa prijavljenim na e-novice poslali kratek povzetek najaktualnejših novičk s povezavo na spletno stran, kjer si boste lahko prebrali več.
Vabimo vse, ki se še niste, pa vas področje otrokovih pravic zanima, da se prijavite na e-novice.
Druga novost pa bo objavljanje preteklih in tekočih e-gradiv na našo spletno stran. E-gradiva skrbno pripravljamo z namenom informiranja o različnih področjih, ki zadevajo otrokove pravice. V želji, da bi zahtevno in razpršeno področje varstva otrokovih pravic približali vsakomur, ki dela z otroki in tudi vsem ostalim zainteresiranim, objavljamo e-gradiva na spletno stran.
Še naprej pa boste vsi naši člani prejemali elektronska sporočila, s katerimi vas bomo obvestili o objavi novega e-gradiva na spletni strani in vam napisali kratek povzetek o vsebini.
Kdor ima kako željo ali predlog o temi, ki naj jo podrobneje opišemo v e-gradivih, naj nam to sporoči na darija.maksi.goncin@zpms.si in potrudili se bomo osvetliti še kakšno vprašanje o otrokovih pravicah.
Z novostmi optimistično in zagnano korakamo v jesen, pridružite se nam!

Središče ZIPOM
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

01/ 239 67 25

PRIJAVA NA E-NOVICE

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.