Središče za zagovorništvo
in informiranje o pravicah
otrok in mladostnikov

PRIDRUŽI SE

O ZIPOM

 

ČLANICE

 

 AKTIVNOSTI

VABILO NA KONFERENCO: Participacija otrok in mladostnikov

27.10.2014

S konferenco želimo prek dialoga z udeleženci spodbuditi razpravo o sedanji ravni in nadaljnjem razvoju participacije otrok in mladostnikov v družbi, ki je bistvenega pomena za razvoj demokracije.

Na konferenci bodo sodelovali predstavniki otroških parlamentov in Dijaške organizacije Slovenije iz vseh slovenskih regij, predstavniki organizacij članic Mladinskega sveta Slovenije, nevladnih organizacij s področja otrokovih pravic ter predstavniki državnih organov, poslanke in poslanci Državnega zbora ter predstavniki strokovne javnosti.

Vabilo, prijavnica ter ključni dokumenti in publikacije na temo participacije mladih so dosegljivi na spletni strani URL: http//www.varuh-rs.si. Prosimo vas, da udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljete do četrtka, 6. 11. 2014, na elektronski naslov: petra.zega@zpms.si ali na faks št. 01 23 96 722.

Vljudno vabljeni!

Vlasta Nussdorfer          Darja Groznik              Matija Krope Lenarčič        dr. Milan Brglez
Varuhinja človekovih      Predsednica ZPMS      Predsednik DOS                  Predsednik DZ
pravic

pdfVABILO_1
pdfDNEVNI_RED_KONF
pdfVPRAsANJA_KONF


 
Središče ZIPOM
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

01/ 239 67 25

PRIJAVA NA E-NOVICE

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.