Središče za zagovorništvo
in informiranje o pravicah
otrok in mladostnikov

PRIDRUŽI SE

O ZIPOM

 

ČLANICE

 

 AKTIVNOSTI

Udeležba članic Središča ZIPOM na zasedanju Odbora za otrokove pravice v Ženevi

06.06.2013

Republika Slovenija se je 6.6.2013 udeležila zasedanja Odbora OZN za otrokove pravice v Ženevi. Slovenija je zagovarjala združeno 3. in 4. periodično poročilo o uresničevanju Konvencije OZN o otrokovih pravicah.

Delegacijo Republike Slovenije so sestavljali: Ana Vodičar, Martina Trbanc in Jadranka Vouk-Železnik z Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti; Matija Vilfan iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport; Agata Zupančič iz Ministrstva za zdravje; Tanja Trtnik iz Ministrstva za pravosodje; Nataša Potočnik iz Ministrstva za notranje zadeve; Nina Lenardič Purkart iz Ministrstva za zunanje zadeve; Anton Toni Klančnik iz Policije.

Zasedanje sta spremljali tudi članici Središča ZIPOM, Alja Otavnik iz Unicefa in Marina Uzelac iz Slovenske filantropije.


Odbor OZN za otrokove pravice bo sklepne ugotovitve podal predvidoma 14.6. Ob koncu zasedanja pa je odbor poslal pozdrave vsem slovenskim otrokom!

 
Središče ZIPOM
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

01/ 239 67 25

PRIJAVA NA E-NOVICE

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.